Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak,

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek,

Başarılar:

Saatler: 12.30-16.55
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Tüm öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmekte olup okulumuza kendi imkanlarıyla geliş gidiş yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz taşıma merkezi olup; okulumuza Pınarlar Merkez,Terziler,Tepeynihan,Azizbey,Yiğenler,Teperik,Gürçeşme,Küçükkıran ve Büyükkıran köylerinden öğrenci gelmektedir. Aynı bahçe içinde bulunduğumuz Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim Ortaokulu´ na ait bina kullanıma uygun olmadığı için boşaltılmış olup, okulumuzda eğitim öğretime okulumuza ait binada Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim Ortaokulu ile birlikte ikili eğitim şeklinde devam edilmektedir.

WEB - https://pinarlarsseeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu Pınarlar Mah.SELENDİ/MANİSA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde oturmaktadır. İlçe merkezinde isteğe bağlı olarak kaloriferli veya sobalı daireler mevcuttur.

Adres - Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu Pınarlar Mah.SELENDİ/MANİSA

Ulaşım Selendi Kula´ ya 38 km, Salihli´ ye 85Km, Manisa´ ya 156 km, İzmir´ e 180 km ve Uşak´ a 70 km mesafededir. Selendi´ den gün içinde Kula´ ya, Salihli´ ye, Turgutlu´ ya, Manisa´ ya, İzmir´ e ve Uşak´ a minibüs veya belediye otobüsü seferleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Selendi ilçe merkezine 25 km., Manisa il merkezine 156 km. uzaklıktadır.